Inget bagage är för stort eller tungt att inte packa upp och lämna bakom oss.

Lena Nåtfors

Om mig

Jag, Lena Nåtfors, utbildar mig till Humanistisk socialpedagog med inriktning mot missbruksvård och 12-stegs program och Human Awareness coach. 

Jag tar med mig mina livserfarenheter in i mitt coachande, som baseras på Human Awareness metodik. Den är baserad på avancerad individ- och gruppdynamik, och bygger på den senaste kunskapen inom psykologi och personlig utveckling. 

Alla mina jobb har varit inom servicesektorn. Jag har en känsla av att mitt liv utvecklas och förverkligas i möten med andra människor. Mötena skapar nyfikenhet och ger mig inspiration, glädje och balans samt djup i tillvaron.

Jag har ett brinnande intresse för personlig utveckling och att behandla symtom är inget för mig. Jag vill gå till botten med varför vi hamnade där vi är. 

Min resa i personlig utveckling började för 20 år sedan och av de terapier som jag har erfarenhet av, är Human Awareness metod den mest kraftfulla och djupgående. Jag kom i kontakt med den när jag fick utmattningssyndrom 2016 och fick titta närmare på mitt duktig flicka-syndrom som var en stor orsak till mitt dåvarande mående. 

 
F2CCF263-3D2B-4372-AF12-6CEB655A7829_1_105_c