Vår metodik

Human Awareness

Med Human Awareness metodik lär du dig att bli hjärtintelligent.

Med Human Awareness metodik lär du dig att bli hjärtintelligent. Den involverar allt du behöver för att kunna leva ditt liv i balans med dig själv, dina medmänniskor och vår planet. Det är som ett kodlås där alla siffrorna behövs för att låset ska kunna öppnas – vi ger dig rätt kombination!

I våra utbildningar och coaching använder vi oss av avancerad individ- och gruppdynamik, som bygger på den senaste kunskapen inom djupgående personlig utveckling och psykologi. Vi använder oss av de mest kraftfulla verktygen som finns för ökad medvetenhet och självkännedom.

Fokus ligger inte på att ”fixa” något som är ”trasigt”, utan stället på att hitta och frigöra den inneboende kraften och styrkan som finns i alla människor. Det är spännande när du upptäcker att det du sett som dina största svagheter (dina skuggor) har förvandlats till de största gåvorna, som arbetar för dig i stället för emot dig!


Kommunikation

När vi enbart kommunicerar verbalt och med kroppsspråket, blir det lätt missförstånd. Detta beror på att även det som inte uttrycks mellan människor – känslor, energiutbyte etc – alltid finns med i alla fall, oavsett om du uttrycker det eller inte. Att du är medveten om detta är helt avgörande ifall du når fram till den andre.
När vi däremot kommunicerar från hjärtat kan den andre uppfatta och känna även det som sägs bortom orden. Han eller hon förstår vad du verkligen vill och menar.
Vi lär dig att kommunicera på det här sättet och det gör att dina relationer blir magiska!

 

Relationsintelligens (RQ)

Mänskliga relationer är basen i Human Awareness metodik. Det handlar om att skapa djupa och äkta relationer, där du kan vara dig själv precis som den du verkligen är, innerst inne. Då blir allt så mycket lättare.

Känslorna (EQ)

De flesta relationsproblem beror på bristande känslomedvetenhet, och detta är orsaken till motsättningar och konflikter.

Detsamma gäller stress, olika typer av beroenden och såväl fysiska som psykiska hälsoproblem.


Många tror att det är känslorna i sig som får oss att må dåligt och rentav är orsaken till psykiska problem, men detta är ett stort missförstånd! Det är bristande känslomedvetenhet som oftast är problemet. Det är känslor som inte uttrycks, som gör att människor inte mår bra.

 

Vill du veta mer?

Tryck På Bilderna För Att Hitta Våra Böcker:

  • Vägra Följa John
  • 4 Steg Till Ett Lyckligare Liv
  • Boken Om Hjärtintelligeta Relationer (Kommer Snart)